Vakantieopvang

In beperkte mate bied ik u bij mij thuis vakantieopvang aan voor uw cavia’s.

vakantie

Vakantieopvang voor uw cavia’s bied ik aan tegen een vergoeding volgens schema hieronder. Dit is inclusief verschoning, hooi en groenvoer. Het droogvoer dient u zelf mee te brengen i.v.m. mogelijke darmproblemen bij overschakeling naar ander voer.

Ik vraag een borg van 25,00 euro, te voldoen bij het reserveren, om te voorkomen dat de reservering op het laatste moment afgezegd wordt of de cavia niet meer opgehaald wordt .Deze borg ontvangt u terug ,of wordt verrekend bij het afhalen van de cavia. Uw reservering is pas definitief als de borg voldaan is.

U moet ermee akkoord gaan dat ik, indien nodig, met de cavia naar een dierenarts ga als hij/zij ziek is. Gaat u hiermee niet akkoord dan kunt u bij mij geen cavia’s laten logeren. Vanzelfsprekend heb ik een officiële rekening van de behandeling die u, als eigenaar, bij het ophalen van de cavia dient te voldoen. Ik ga zo nodig met de cavia naar de dierenkliniek waar ik zelf werk, daar zijn de prijzen heel redelijk.

De cavia dient zonder kooi aangeboden te worden tenzij anders is overeengekomen.

Prijzen  vakantieopvang: ( Per 1-1-2019 aangepast i.v.m. gestegen hooi- en groentenprijzen)

3,00 euro per cavia per nacht .Voor de tweede cavia 2,00 euro per nacht (indien ze samen in 1 kooi kunnen). Bij drie cavia’s is de prijs per nacht voor de 3e cavia 1,50 euro( in dezelfde kooi)

Indien cavia’s niet samen in 1 kooi kunnen dan betaalt u voor elke cavia’s 3,00 euro per nacht.

Voor vakantieopvang vanaf 3 weken wordt de prijs aangepast naar 2,50 euro per cavia per nacht en 1,50 euro voor de 2e cavia.

Sinds 2015 is de vakantieopvang van cavia’s weer gewoon bij mij thuis.